Tudta, hogy a a gyermekkori fejfájás, a romló iskolai teljesítmény, a gyermek túlságosan visszahúzódó, vagy éppen hiperaktív magatartása jelei lehetnek az éleslátással kapcsolatos szemészeti problémáknak?

Gyermekszemészet: szakrendelésünkön minden szerdánként és csütörtökönként Dr. Sipos Évadr. Bakos Márta és dr. Reischl Mária szemész szakorvos szeretettel várja új és régi páciensei bejelentkezését! Ne várjon tehát, ha a gyermeknek gyakran fáj a feje mostanában, esetleg romlott az iskolai teljesítménye, nem játszik a többiekkel szívesen az óvodában, vagy épp ellenkezőleg, sokkal élénkebb, mint a többi gyerek. Ezek mind-mind lehetnek jelei az éleslátással kapcsolatos gondoknak!

Az OptoKid Gyermekszemészet és Binokuláris Látáscentrum orvosai már újszülött kortól vizsgálják a csecsemők, gyermekek látását, speciális tudással, 30 év szakértelmével.

Hívjon minket! +36 1 44 33 200


Tisztelt Érdeklődő!

Gyermekszemészeti rendelésünkre az alábbi adatok kitöltésével jelentkezhet be. Az adatok beküldése után ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és a megjelölt időpontnak legjobban megfelelőt fogja ajánlani Önnek, vagy egyeztetni tudnak más lehetőségekről is.

bejelentkezes 2016
Sending