Amikor kontaktlencsét szeretnénk viselni, rendkívül fontos, hogy a mi szemünkre formált lencsét kapjunk. OptoKid Szemészeti Centrumunkban speciális, modern eszközök segítik a pontos vizsgálatokat.

Ahhoz, hogy a kontaktlencse kényelmes viselet legyen számunkra a mindennapokban, és szemészeti szempontból is kifogástalan segédeszközünk legyen a jó látáshoz, elengedhetetlen, hogy az azt felíró szemész/kontaktológus megfelelő információkkal rendelkezzen a szemünk paramétereiről.

Kontaktlencse-vizsgálat

A szaruhártya elülső felszínének görbülete legalább olyan fontos információ a szemész számára, mint a szem dioptria eltérésének nagysága. Ezen mutatószámok meghatározásához segít az az automata dioptria és szaruhártya-görbület mérő, amelynek segítségével szemészeink személyre szabott kontaktlencse-illesztést tudnak biztosítani. Ezen műszer segítségével lehet meghatározni az emberi szem dioptria eltérésének nagyságát, illetve ez a speciális kétfunkciós műszer képes megadni a szaruhártya elülső felszínének görbületi sugarainak méretét. A szemészeti vizsgálóeszköz további előnye, hogy pontos képet mutat az esetlegesen megjelenő szürkehályog kiterjedéséről és elhelyezkedéséről is. Ezzel az egy eszközzel elvégezhető komplex vizsgálattal a lehető legnagyobb biztonsággal határozhatja meg a szemész/kontaktológus a páciens számára legoptimálisabb kontaktlencsét.

Szeretettel várjuk kontaktológus, szemész specialistáink rendelésein.

Bejelentkezés: +36 1 44 33 200-as telefonszámon, vagy online:

 egyszerűen, kényelmesen, otthonról, időpont foglalási rendszerünk segítségével – Istvánfi Kinga szemész/kontaktológus rendelésére.

Illetve e-mailen keresztül a form kitöltésével.

Szeretettel várjuk rendeléseinken.

[maxbutton id=”2″]

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK:

Hogyan igazodjunk el a kontaktlencse rengetegben?

A kontaktlencsék viselésének időtartama

Kontaktológia, kontaktlencse-illesztés

Mi fordulhat elő kontaktlencse-viseléskor?

A kontaktlencse tisztítása, fertőtlenítése és tárolása