Szürkehályog: fájdalommentes betegség, melynek során a látásunk homályossá válik. Ahogy öregszünk, a legtöbb embernél kialakul valamilyen fokú szürkehályog. Az okai közé tartozik a cukorbetegség, de akár trauma, vagy egyes gyógyszerek mellékhatása, valamint a túlzott UV-sugárzás.

A szürkehályog kezelése

Ma már gyermekkorban is vigyázni kell a szürkehályog kialakulását fokozó kockázatokra, ezért fontos az UV-szűrős napszemüvegek, vagy egyes esetekben akár a fénytörési korrekció nélküli, de UV-védelemmel ellátott szemüvegek használata. Egy rutin szemvizsgálat során észrevehető. Kezelései a szemüveg használata, nagyító lencsék vagy akár a műtét. A műtét során eltávolítják ezt a “felhős” lencsét és kicserélik egy mesterségesre.

AKCIÓS SZŰRÉSEINKEN GYORSAN INFORMÁCIÓT KAPHAT A SZEME ÁLLAPOTÁRÓL.  Szeretettel invitáljuk a gyors, fájdalommentes, kíméletes szűréseink egyikére! Ne mulassza el! BIZTONSÁGÉRZETÜNK ALAPJA A LÁTÁS!

BEJELENTKEZÉS: +36 1 44 33 200; vagy online közvetlen a szűrést végző optometristához a “bejelentkezés online gombra kattintva.

ELŐZŐ (a szem felépítése)                                                 KÖVETKEZŐ (bakteriális kötőhártya-gyulladás)

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT RENDELÉSEINKRE: 06 1 44 33 200

Bejelentkezés online

Kapcsolat