A kényszerszünetet követően újraindulnak az Optokid Gyermekszemészeti Centrum szakrendelései. Bár a sürgős, akut szemészeti problémákkal jelentkezőket az utóbbi időszakban Dr. Hangyál Éva gyermekszemész főorvos fogadta, fontos, hogy gyermekszemészeti szűrővizsgálatok, szemvizsgálatok se maradjanak el. Ezért a biztonsági előírásokat fokozottan betartva, a kívánt higiéniai körülményeket biztosítva, a megfelelő védőfelszereléseket alkalmazva a Centrum más gyermekszemész orvosai is újraindítják rendeléseiket.

Rendeléseink

Jelenleg Dr. Hangyál Éva szemész főorvos, Dr. Reischl Mária szemész adjunktus és dr. Szabó-Jóföldi Fanni gyermekszemész rezidens rendeléseire lehet bejelentkezni, Dr. Bakos Márta szemész szakorvos pedig előreláthatólag egy-két héten belül folytatja rendelését az Optokid Gyermekszemészeti Centrumban.

Dr. Hangyál Éva rendelései:

Hétfő, kedd, szerda, péntek délelőtt (8-14 között), csütörtök délután (13-19 óra között)

Dr. Reischl Mária rendelései:

Szerda, péntek délután (13-19 óra között), csütörtök délelőtt (8-14 között)

Dr. Szabó-Jóföldi Fanni rendelései:

Kedd délelőtt (8-14 között), csütörtök délelőtt (8-14 között) és délután (13-19 óra között)

Bejelentkezés: +36 1 44 33 200

Dr. Bakos Márta online távkonzultációs rendelése rövid ideig még elérhető, de hamarosan újrainduló rendelésére is lehet már időpontot foglalni.

Helyszín

A gyermekszemészeti, szemészeti magánrendeléseken továbbra is a Doktor24 cégcsoporthoz tartozó – Svábhegyi Gyermekgyógyintézet Bokor utcai rendelőjében (1037 Budapest, Bokor utca 17-21. II. emelet) fogadjuk pácienseinket.

Biztonság

A koronavírus-járványra való tekintettel új biztonsági protokoll lépett életbe szemészetünkön az esetleges fertőzésveszély csökkentésére. Ennek értelmében ritkítottuk az előjegyzési időpontokat, azaz két páciens között megfelelő időt biztosítunk a fertőtlenítésre, szellőztetésre. Szemészeink, asszisztenseink a megfelelő védőfelszerelésben fogadják a kis pácienseket.

Tisztelettel kérjük a szülőket, hogy egy gyermekkel egy felnőtt érkezzen a rendelésre, a maszk viselése kétéves kortól kötelező (recepciónkon biztosítjuk a maszkot).

Szeretettel várjuk rendeléseinken!

Optokid Gyermekszemészeti Centrum